SLAVÍME 10 let! | MÁME NOVOU PRODEJNU. Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Nové Hračky vzdělávačky? Jsme Hologic!

S radostí oznamujeme, že e-shop Hračky vzdělávačky má formálně nového majitele – firmu Hologic s.r.o. I přes tuto změnu "v rejstříku" zůstávají za jeho fungováním Linda a Lukáš Holíkovi, kteří i nadále garantují rodinnou atmosféru v kvalitní hravé společnosti, jak bylo vždy zamýšleno. E-shop se nyní konečně stává skutečně rodinným hračkářstvím, které si klade za cíl poskytovat kvalitní vzdělávací hračky a hry.

Naše nabídka se zaměřuje na pečlivě vybrané vzdělávací hračky, které podporují kreativitu, logické myšlení či motorické dovednosti dětí. Od stavebnic po interaktivní hry, každá hračka v našem sortimentu byla vybrána s ohledem na kvalitní zpracování a vzdělávací hodnotu. Věříme, že hračky mohou být nejen zábavné, ale také přínosné pro rozvoj dětí. Na našem e-shopu najdete produkty, které inspirují a povzbuzují malé objevitele, ale i dospělé, kteří se chtějí vrátit do doby bezstarostného hraní.

Nakupování u nás není jen o produktech, je to také o filozofii, kterou se snažíme předávat. Je to klišé? Možná, ale je to hlavně fakt. :) Každý náš zákazník je součástí naší komunity, a proto si vážíme vaší podpory. U hraček, které nabízíme, vždy pečlivě zvažujeme všechny aspekty a dbáme na to, aby byly navrženy prostě "chytře" a zároveň podporovaly pozitivní interakci mezi dětmi a rodiči, pomáhaly vytvářet krásné vzpomínky, které přetrvávají.

Děkujeme vám za vaši dosavadní podporu a těšíme se na další roky s vámi pod hlavičkou nové rodinné firmy Hologic s.r.o. Společně můžeme dál rozvíjet lásku k učení a objevování prostřednictvím kvalitních hraček.

emus-lin