POVODNĚ nás minuly. Balíky ODESÍLÁME bez omezení, ale dopravci mohou mít zpoždění při doručování. Děkujeme za pochopení! | SLAVÍME 10 let! | MÁME NOVOU PRODEJNU. Navštivte nás ve Fulneku na náměstí.

Pozvánka: Dny Montessori inspirace a oblíbená konference Růst společně

Dny jsou sečteny, blíží se další oblíbená konference Růst společně. Ale tentokrát se ještě před ní můžete zúčastnit Dnů Montessori Inspirace, které budou navíc zcela ZDARMA! Pokud se zajímáte o zdravý vývoj dětí, způsoby, jak u nich podpořit soustředění, samostatnost a radost z objevovánímoc doporučujeme se minimálně na Dny přihlásit. Jak známe za poslední roky program konferencí, určitě nebudete zklamaní!

5

Dny Montessori Inspirace proběhnou od 23. do 26. září – zcela zdarma a online. Obsahují sérii přednášek jsou úžasnou příležitostí pro každého, kdo chce lépe porozumět přirozenému rozvoji dětí a začlenit Montessori principy do každodenního života, ať už doma nebo ve školce.

Co vám účast na Dnech Montessori Inspirace přinese?

✔️ Praktické rady na každý den: Naučíte se, jak jednoduchými kroky podpořit své děti – ať už jde o soustředění, logické myšlení nebo rozvoj sebevědomí.
✔️ Odborné vedení: Zkušené lektorky vám nabídnou konkrétní tipy a inspiraci, jak vytvářet podnětné prostředí, kde děti rostou a učí se s radostí.
✔️ Možnost klást otázky: Každá přednáška probíhá živě, takže budete mít příležitost se ptát a získat odpovědi již během vysílání.
✔️ Pohodlí online účasti: Nemusíte nikam jezdit. Přednášky můžete sledovat z pohodlí vašeho domova, na vašem počítači či telefonu.  

Program Dnů Montessori inspirace:

  • Pondělí 23. září: Montessori matematika – Rozvoj matematické mysli u dětí do 6 let s Hankou Slabou, která vám ukáže, jak učinit matematiku zábavnou a přirozenou součástí dětského světa.
  • Úterý 24. září: Malé kroky, velké výsledky – Montessori jako cesta k samostatnosti a sebevědomí s Agatou Čadkovou, která vás naučí, jak jednoduché každodenní činnosti mohou výrazně podpořit samostatnost a sebedůvěru vašich dětí.
  • Středa 25. září: Komunikace s partnery – Když se máma nadchne pro respekt ve výchově s Irenou Kubantovou, která vám poradí, jak lépe komunikovat s partnerem o výchově a najít společnou cestu, když se vaše názory neshodují.
  • Čtvrtek 26. září: Jak začlenit Montessori do domova a školky – Praktické tipy pro každodenní život s Lucii Brixí Tamášovou, která vám ukáže, jak efektivně vytvořit prostředí, které podporuje přirozený rozvoj dítěte. 

 

Pokud hledáte způsoby, jak své děti nebo žáky podpořit v jejich přirozeném vývoji, Dny Montessori Inspirace vám nabídnou odpovědi na spoustu otázek a konkrétní rady, které můžete hned využít. Uvidíte, že Montessori přístup není složitý ani náročný – je to cesta, jak dětem dopřát prostor k růstu a rozvoji. Registrace je jednoduchá a zdarma – stačí kliknout na odkaz níže a zajistit si své místo.

rust-spolecne